joi, 16 iulie 2015

E gata Manchester United de start? Cu Schweinsteiger cu tot?


S-au terminat aproape toate vacantele fotbalistilor care joaca in Europa! Poate au mai ramas cativa rataciti care joaca in Spania, al carei campionat incepe mai tarziu...

La Manchester United a fost o vara agitata! Mda, suntem la jumatatea calendaristica a verii si deja folosim "a fost", adica trecutul! 

Van Gaal nu mai poate livra aceleasi rezultate ca anul trecut. Conducerea, dar ales suporterii, nu mai au timp de mediocritate. Pentru ca orice altceva in afara de castigarea campionatului si a Ligii Campionilor inseamna mediocritate pentru United! Primul sezon a fost de acomodare, acum e nevoie de rezultate, de confirmare! Olandezul trebuie sa livreze rezultate, altfel va fi demis!

Bastian Schweinsteiger este marea surpriza oferita de Van Gaal. Sunt mai multe motive: Varsta lui, pretul platit, peste 50 de milioane de euro pentru un jucator cu aceasta varsta, cum de Bayern Munchen i-a dat drumul avand in vedere ca era unul din simbolurile echipei, si altele. Blondul a vrut sa fie alaturi de noua iubire, Ana Ivanovic, tenismena din Croatia, pentru care si-a parasit prietena nemtoaica.

Un lucru e clar, Manchester United, nu avea "batrani" in echipa, cu exceptia lui Carrick care are acum 33 de ani. Iar lui Van gaal exact asta ii lipsea: un jucator cu experienta care sa stie cand sa controleze jocul. In plus, pe langa experienta, a adus si personalitate si "rautate in joc". Matthias Sammer spunea despre Schweini ca e imposibil de inlocuit ca personalitate la Bayern. Cat despre "rautatea in joc" in sensul bun, a lui Bastian nu mai trebuie sa discutam.

Van Gaal a acoperit "gaurile" prin transferurile din aceasta vara! Manchester United va fi un adversalr dificil in aceasta editie de campionat, cel putin prin prisma transferurilor si al celui de-al doilea an al lui Van Gaal. Vom avea un Premier League pe cinste! ;)

Cat despre Schweinsteiger sa recunoastem ca nu mai intra in vederile lui Pep Guardiola la Bayern Munchen! Si pentru Pep este al doilea an la Bayern. Vom avea si un Champions league pe cinste! ;)




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu