joi, 30 iulie 2015

Concurs online Paula pe fanclub.paulapudding.ro - castiga 1000 Euro

Un nou concurs Paula Pudding prilejuit de campania "Tu ce vrei sa te faci cand vei fi mare?" care se desfasoara in perioada 28 ianuarie 2015 -  31 decembrie 2015 si la care poti castiga un voucher de 1000 euro. 

 Cum sa participi la concurs? 
Pentru a putea participa la concurs, participantii trebuie sa devina membru al Fan Clubului online Paula, adica sa-si creeze un cont pe http://fanclub.paulapudding.ro/public/. 
Apoi trebuie sa joace toate jocurile incarcate pe site in perioada promotiei si sa adune minim 100 de puncte. Toti participantii care au acumulat 100 de puncte in perioada derularii concursului, vor intra automat in tragerea la sorti pentru marele premiu de 1000 de euro. 

Premiile disponibile: 

Marele premiu: Un Voucher în valoare de 1000 euro

Premii lunare:
     - in intervalul ianuarie – noiembrie 2015 se vor acorda: un sistem solar motorizat, un costum de vacuta Paula, un mini frigider, 100 de seturi de markere cu cerneala invizibila, un set de casti, 3 seturi de tenis, un kit cercetas, un set de magie, 10 seturi materiale Paula, o pereche de patine cu rotile, 5 vouchere carti;

     - in luna decembrie, castigatorul va putea alege un premiu dintre urmatoarele: masina cu telecomanda, papusa, lego Chima, lego Friends, tableta e-Boda.

Detalii despre concursul Paula Pudding si regulament puteti gasi pe site-ul organizatorului: fanclub.paulapudding.ro/public/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu