marți, 14 iulie 2015

Gigi Becali isi tine cuvantul fata de prietenii aflati "la greu"


Imediat dupa ce a fost eliberat din inchisoare, Gigi Becali a inceput sa-si stina cuvantul dat in fata prietenilor aflati in situatii grele.

Gigi Becali a promis va plati prejudiciul datorat de Mihai Stoica din "Dosarul Transferurilor". Patronul Stelei s-a tinut de cuvant, iar Meme este la un pas de eliberare. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Gigi Becali are o relatie foarte buna cu fostul manager al Stelei, Mihai Stoica. Chiar daca in trecut cei doi au avut mai multe divergente, totusi, la necaz s-au ajutat neconditionat, asa fac si acum.

Pentru ca nu platise nimic din datoria de la stat, MM nu a primit permisie sa mearga acasa deloc de cand a fost inchis. Imediat cum George Becali a inceput sa plateasca, cateva sute de mii de euro,  Mihai Stoica a si primit prima invoire.

Se pare ca desi a trecut un an si jumatate de cand se afla in inchisoare, Meme nu s-a obisnuit nici pana acum cu conditiile de dupa gratii, asa ca a avut nevoie de ajutorul unui psiholog. Anul acesta, in luna octombrie va implini o treime din pedeapsa, iar fostul manager al Stelei va face cerere pentru a fi eliberat. De data aceasta, are toate sansele de reusita, avand in vedere ca a fost un detinut model si a scris si doua carti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu