vineri, 17 iulie 2015

Preliminariile cupelor europene pentru casele de pariuri

Gata s-a incheiat si prima mansa din turul 2 al preliminariilor Champions League si Europa League. Aducatoare de bani in visteria caselor de pariuri! 

Chiar asa, Ludogoretul lui Moti, care se batea cu Liverpool a pierdut acasa cu campioana Moldovei, cvasi-necunoscutii de la Milasmi Orhei. Pana si Dinamo Zagreb a dezamagit, doar egal, tot acasa, cu luxemburghezii de la Fola Esch. Oricum cred ca "2" solist in partidele retur se prevede clar. Cam cum a fost cu FC Botosani in primul tur. Tare mi-e frica sa nu fie "2" solist acum si in partida de la Botosani, cu Legia Varsovia.

Semi dezamagiri, dar au tinut pariul de "1" solist au fost si Partizan Belgrad, cu Dila Gori, ai Bate Borisov, cu Dundalk. Greu, dar nu imposibil "2" si in aceste partide retur.

In Europa League, placuta a fost victoria Astrei Giurgiu in Scotia, indiferent cat contesta golul Inverness. Solistii clari, conform site-urilor specializate au fost Rosenborg la Reykjavik si Kairat Almaty, acasa cu Alashkert FC. Ambele au obtinut victorii! Pentru pariorii cu experienta, FC Koebenhavn, Slovan Bratislava si Apollon Limassol si-au respectat blazonul si au obtinut victoriile scontate!

Surprind reprezentante din Bulgaria si Croatia, tari care isi fac griji, daca vor mai avea reprezentante in turul urmator. Din Bulgaria, pe langa surpriza Ludogoretului, Mlada Boleslav a fost invinsa acasa de Stroemsgodset, la fel si Beroe a fost invinsa acasa de Brondby! Pentru Croatia, Dinamo Zagreb tocmai v-am spus ce a facut, iar Hajduk Split a pierdut la Koper!

Daca la surprizele de mai sus adaugam si unele rezultate din turneul final CONCACAF, adica egalurile Mexicului cu Trinidad and Tobago (4-4) si Guatemala (0-0) si egalul USA, 0-0, cu Panama, a fost o vara grea pentru pariori. Nu vreau sa-mi aduc aminte de turneul final America Sud cu surprizele Brazilia, Columbia, Argentina, 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu