sâmbătă, 14 noiembrie 2015

Argentina - Brazilia 1-1 in preliminariile World Cup 2018 - VIDEO REZUMAT

Ei bine,  dupa un start de joc care parea sa se incheie cu o victorie a Argentinei, partida s-a terminat la egalitate dupa un gol minunat al Braziliei in a doua repriza. 

Pentru a fi sinceri ambele goluri au fost fantastice, Lavezzi in minutul 35 si Lima in minutul 58, dar per total spectacolul Argentina Brazilia a avut si multe momente dezamagitoare. Neymar, la primul lui joc pentru nationala Braziliei dupa suspendarea de la Copa America, a contribuit la dezamagirea, neprestand un joc bun. Parea destul de pierdut si izolat, fara sa stie cum sa controleze partea lui.

Di Maria a fost fantastic si ma uimeste cum Van Gaal nu a fost in stare sa-l utilizeze. 

Asadar Lucas Lima a salvat infarngerea Braziliei, meritul apartine insa antrenorului Dunga, care l-a trimis in teren pe fostul elev al lui Mircea Lucescu, Douglas Costa, din pasa caruia a venit golul egalizator.  David Luiz a fost eliminat dupa doua faulturi in stilul sau caracteristic, care i-au adus doua cartonase galbene.

Argentina care parea in prima repriza sa nu aiba probleme in a obtine victoria, este acum, dupa primele trei partide, cu doar doua puncte, asa ca Tata Martino, trebuie sa faca ceva schimbari, macar pentru jocul din repriza a doua.

Pentru iubitorii fotbalului latino, si chiar spaniol saptamana viitoare avem El Clasico!

ArgentinaRomero; Roncaglia, Funes Mori, Rojo, Otamendi; Mascherano, Biglia, Banega (Lamela 81'); Lavezzi (Gaitan 70'), Di Maria, Higuain (Dybala 81')
BraziliaAlisson; Miranda, David Luiz, Dani Alves, Filipe Luis; Luiz Gustavo, Lima (Augusto 63'), Elias, Willian, Neymar, Ricardo Oliveira (Douglas Costa 57')
Iata si rezumatul partidei Argentina - Brazilia 1-1, 14 noiembrie, in preliminariile campionatului mondial 2018:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu