luni, 30 noiembrie 2015

Concurs Huawei 2015 pe www.makeitpossible.ro


Chinezii de la Huawei ne propun un concurs cu tema comunista: "Visează, orice este posibil!" Probabil ca in tara lor ar fi adaugat  "ai grija sa ne placa si noua ce visezi"! :))

Sau spune-ne unde visezi să călătorești și te trimitem în vacanță. - Eh aici ne-au cam luat-o asiaticii in fata pentru ca ei calatoresc mai mult decat orice roman! Sa nu mai vorbim de bogatasii Chinei, pentru care Anglia nu stie ce sa mai faca ca sa-i invite sa cumpere in Londra. Exista oferte chiar in tara lor, dar si in celelalte tari asiatice unde exista bogati, pentru scumpele proprietati din capitala Angliei!



Sa ne intoarcem la lucururi mai normale, mai romanesti - concursul de la Huawei ne imbie sa cumparam orice smartphone Huawei, apoi sa ne gandim unde am vrea să mergem și sa ne inscriem pe site-ul campaniei Huawei – Make It Possible.

Alege-ți orice loc de pe glob și introdu codul IMEI al smartphone-ului Huawei cumpărat în perioada campaniei.



Poți câștiga o călătorie la alegere oriunde în jurul lumii, cu excepția zonelor aflate în conflict, în limita a 10.000 de euro.

Dacă nu te tentează o vacanță în jurul lumii desenează-ţi visurile şi poți câştigă un smartphone Huawei P8 Lite în fiecare zi.

Perioada de desfasurare concurs: 27 noiembrie – 31 decembrie 2015



Participa la acest concurs si nu uita inainte sa citesti reglamentul campaniei pe www.makeitpossible.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu