joi, 26 noiembrie 2015

De ce este Mirel Radoi, Ratoiul din fotbalul romanesc?

Hotarat lucru, finul e mai aproape pentru Gigi Becali decat nasul. Cel putin asa reiese din sustinerea pe care o arata pentru finul Mirel Radoi, in comparatie cu sustinerea pe care a avut-o pentru Gica Hagi.

Poate pentru a a mai imbatranit, Gigi? Sau poate Gigi Becali isi permite mai multe cu machedonii lui?

Dupa infrangerea aproape istorica cu Dinamo, Mirel Radoi a vrut din nou sa-si dea demisia, dar din nou Gigi Becali l-a intors din drum. Incredere orbeasca ce are patronul FCSB in antrenorul care a batut aproape toate recordurile negative ale ecipei Steaua din ultima perioada!

Mai mult, Gigi i-a promis lui Mirel Radoi, care ocupa functia de de director sportiv al FCSB, pentru ca nu are inca finalizate studiile de antrenor, si implicit nici licenta de antrenor (se vede in rezultate, nu-i asa?) ca acum, in mercato-ul de iarna, ii va aduce mai multi jucatori ca sa intareasca lotul.

"Am spus asa: toamna se numara bobocii, da? Iar bobocii la toamna vor fi asa: toate, campionat, Cupa si Cupa Ligii. Toate vor fi luate de Mirel Radoi!", a declarat Gigi Becali pentru ProTV.

Adica, Mirel Radoi va face boboci? Mirel Radoi este Ratoiul din fotbalul romanesc? Nu, nu poate fi Gascanul pentru ca acesta a fost inegalabilul Nicolae Dobrin, supranumit si "Printul din Trivale", cand lumea nu era suparata pe el, si nu-i spunea Gascanul! :) Asadar, fara sa vrea, Gigi l-a poreclit Ratoi pe finul lui. Parca si rimeaza, Radoi - Ratoi, nu?

Ratoiule de la Steaua, asteptam bobocii, dar nu la toamna, mai pe final de primavara, inceput de vara, la anul, da?



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu