marți, 12 ianuarie 2016

Care e secretul ascensiunii Simonei Halep?

Simona Halep a acordat un interviu unei publicatii din Australia, cu cateva zile inainte de debutul in primul turneu de Grand Slam al anului, in care a vorbit despre secretul care o transformat-o in sportiva cu cel mai bun joc de picioare din tenisul feminin.

Intr-un interviu acordat pentru editia tiparita a cotidianului The Australian, sportiva noastra a dezvaluit ca secretul sau consta in faptul ca in copilarie a jucat fotbal si handbal, iar acest lucru i-a dezvoltat reflexele si capacitatea de deplasare.

"Am jucat mult fotbal cu verii si cu fratele meu. Asa ca stiam totul despre fotbal si am inceput sa iubesc acest sport. Reflexele si jocul de picioare din fotbal m-au ajutat foarte mult in tenis. In plus, in scoala am jucat handbal, iar asta m-a ajutat sa-mi pastrez concentrarea", a spus Simona Halep.

Ea a mentionat ca a crescut privind fotbalul la televizor si l-a avut drept idol pe Gica Hagi.

"Idolul meu a fost Gheorghe Hagi si un model de urmat pentru mine", a precizat Simona.

Sportiva noastra va debuta saptamana viitoare in turneul de Grand Slam de la Melbourne.

Simona Halep a reusit sa evite cu mult tact o intrebare capcana a jurnalistilor din Australia.

Acestia au intrebat-o pe sportiva romanca daca mai este de parere ca Serena Williams porneste ca mare favorita la turneele de Grand Slam, Australian Open fiind primul de pe aceasta lista.

Numarul 2 WTA nu a mai facut greseala din vara anului trecut si a dat un raspuns mult mai potrivit.

"Nu vreau sa mai spun cine este favorit la un Grand Slam. E greu de spus pentru ca, vedeti si voi, sunt multe jucatoare cu probleme, au fost multe retrageri, iar jucatoarele din Top 10 sunt accidentate. La US Open au ajuns in finala Pennetta si Vinci... Cred ca este un turneu deschis oricarui rezultat. Binenteles ca Serena este una dintre favorite, insa nu a jucat deloc pana acum. Vom vedea, nu vreau sa ma pronunt", a spus Simona.

Romanca noastra si-a atras o multime de critici in vara anului trecut, urandu-i succes rivalei Serena Williams la US Open.

Simona spunea atunci ca, daca nu va putea sa castige chiar ea turneul, isi doreste ca Serena sa fie invingatoare.

In cele din urma, Halep si Williams au fost eliminate amandoua in semifinale, castigatoare fiind italianca Flavia Pennetta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu