miercuri, 6 ianuarie 2016

Din intimitatea Mariei Sharapova


Rusoaica Maria Sharapova, considerata de multa lume principala rivala a Simonei Halep in lumea tenisului, a acceptat sa vorbeasca despre lucruri pe care in trecut prefera sa le lase invaluite in mister.

Maria Sharapova a fost prezenta la un eveniment promotional organizat de sponsorul sau de echipament sportiv, iar apoi a facut "dezvaluiri din intimitate", conform jurnalistilor de la MensUp.

"Asteptarile pe care le am sunt foarte mari, iar pentru a le controla a trebuit sa invat sa fiu fericita cu munca pe care o fac si sa ma concentrez asupra lucrurilor importante din viata", si-a inceput Sharapova discursul, dupa care a vorbit si despre celelalte aspecte din viata sa.

Sharapova a afirmat astfel ca duce o viata modesta, lipsita de excentritati, motiv pentru care este foarte fericita.

"Indiferent de cum ma considera lumea, sa stiti ca duc o viata normala, o viata simpla", a completat Sharapova.

Intrebata daca statutul pe care il are nu o face sa-si ia masuri de precautie, rusoaica a afirmat ca nu simte o problema in aceasta chestiune.

"Chiar si cand oamenii nu se uita la mine, sunt intotdeauna putin precauta. Ma pot afla in diverse situatii, fie ca sunt intr-un restaurant sau ca merg pe strada, dar nu m-am simtit niciodata prea restrictionata", a mentionat ea.

Totodata, Sharapova a mai dezvaluit ca, in ciuda aparentelor, este o persoana destul de timida.

"Sa fiu sincera, sunt chiar timida la inceput. Nu stiu daca sunt o persoana usor de inteles. N-am nevoie de lucruri scumpe ca sa fiu fericita, ci doar de prieteni", a explicat Sharapova.

Intrebata care este hobby-ul sau din afara terenului de tenis, Sharapova a mentionat ca adora sa cante.

"Vocea mea nu este chiar rea, de fapt! Iubesc sa cant melodiile lui Cher. Suna nebuneste, dar m-am distrat foarte mult cantand melodiile ei", a subliniat Sharapova.

Cu privire la celelalte hobby-uri pe care le are, Sharapova a afirmat: "Iubesc cu adevarat si arta. De fiecare data cand merg intr-un oras intotdeauna incerc sa-mi fac timp pentru a merge la galeriile de arta".

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu