miercuri, 27 ianuarie 2016

Messi a sarit la gatul antrenorului Luis Enrique

Informatia publicata de presa spaniola in urma cu doua saptamani, potrivit careia Messi s-ar fi contrat dur cu antrenorul Barcelonei, Luis Enrique, a fost confirmata chiar de un jucator al catalanilor.

Francezul Jeremy Mathieu a dezvaluit ca, intr-adevar, Messi si Luis Enrique si-au spus cuvinte grele in timpul unui antrenament.

Argentinianul i-a reclamat in termeni duri antrenorului faptul ca nu a sanctionat un fault intr-un joc scoala.

"S-a intamplat dupa ce ne-am intors din vacanta. Dintr-o data, dupa ce a fost faultat, iar antrenorul nu a reactionat, Leo a explodat. Si-au spus cuvinte grele", a devaluit francezul pentru RMC.

Ulterior, situatia s-a calmat, cei doi discutand cu mult calm.

"Antrenorul a mers la vestiare si a vorbit cu Leo. Asta a fost. Asemenea lucruri se intampla la toate cluburile, dar pentru ca este vorba de Barcelona, stirea a luat amploare."

Messi si Luis Enrique au negat vehement acest conflict de fiecare data cand au fost intrebati daca stirile sunt reale.

FC Barcelona s-a calificat in semifinalele Cupei Regelui dupa ce a trecut de rivala Atletico Madrid cu dubla victorie.

Catalanii, care s-au impus in meciul tur, de pe "Camp Nou", cu scorul de 1-0, au castigat si mansa secunda de la Madrid cu scorul de 3-2.

Fernando Torres a lovit din nou, deschizand scorul pe "Vicente Calderon" inca din minutul 1, cu un sut frumos, de la marginea careului, insa Neymar a egalat rapid.

A urmat o faza amuzanta, cu Jordi Alba cazand ca secerat dupa ce a fost lovit, involuntar, de unul dintre asistenti, iar dupa nici 10 minute a venit si golul de 2-1, Raul Garcia marcand dintr-un penalti contestat vehement de oaspeti.

Barcelona a egalat din nou, in urma autogolului lui Miranda, iar a doua reusita a lui Neymar a transat soarta partidei.

Atletico a terminat meciul cu doi jucatori in minus, Gabi si Mario Suarez fiind eliminati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu