joi, 28 ianuarie 2016

Simona Halep, premiata de WTA

Simona Halep a fost votata drept tenismena cu cea mai frumoasa tinuta la Australian Open.

Intr-un sondaj realizat de site-ul oficial al WTA, sportiva noastra a acumulat 41% din voturi.

"In ciuda tinutelor de culoare roz, verde sau galben, echipamentul mov al lui Halep a primit cele mai multe voturi", noteaza WTA.

Pe locul 2 s-a clasat Maria Sharapova, cu 24% din voturi, iar ultimul loc al podiumului i-a revenit Serenei Williams, cu 20%.

Au mai participat Venus Williams, cu 6%, Caroline Wozniacki, cu 5%, si Victoria Azarenka, cu 3%.

Simona Halep a fost eliminata in faza sferturilor de finala la primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, iar presa din Anglia are o reactie acida.

Britanicii considera ca Simona Halep, Eugenie Bouchard sau Kim Nishikori 'au fost pusi la locul lor' de tenismenii cu experienta.

"Vechea garda continua sa domine circuitul mondial. Amenintarea noii generatii nu s-a materializat la primul turneu de Grand Slam al anului", noteaza cotidianul Sport.co.uk

"S-a scris mult despre tenismenii tineri, ca Nishikori, Raonic, Dimitrov sau Muguruza, Halep si Buchard, dar acestia au fost pusi unde le e locul de Djokovici, Murray, Sharapova sau Serena Williams. Va mai dura ceva pana cand noua generatie sa fie la putere", mai scrie publicatia britanica.

Simona Halep a fost eliminata in sferturi de rusoaica Ekaterina Makarova, scor 4-6, 0-6.

Tenismena noastra a primit pentru evolutia de la Mebourne un cec in valoare de 230 de mii de euro si 430 de puncte in clasamentul WTA.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu