sâmbătă, 31 octombrie 2015

Ce a facut Simona Halep dupa eliminarea de la Turneul Campioanelor


Viata merge inainte, iar viata de sportiv este scurta! Simona Halep a fost surprinsa de reprezentantii WTA la o petrecere la Marına Bay Sands, dupa ce a fost eliminata de la Turneul Campioanelor din Singapore.

De pe site-ul WTA aflam ca Simona Halep s-a distrat alaturi de Flavia Pennetta si Kristina Mladenovici. Nu prea stiu ce asteptari aveau reprezentantii WTA de la Simona - sa fi plans pentru eliminare? Sa se inchida in casa si sa nu mai dea ochii cu nimeni? Ce s-ar intampla daca dupa fiecare meci pierdut sportivii ar intra in depresie?

In fond exista si obligatii, unele chiar contractuale, ca Simona sa fie prezenta la anumite petreceri, receptii, care pot fi date de catre sponsori sau nu. In plus, relatiile se leaga mai bine la stfel de petreceri, nu pe terenul de tenis, cand esti singur de o parte a fileului.

Simona Halep a declarat cu putin timp in urma ca este o mare admiratoare a italiencei Flavia Pennetta, care a jucat ultimul meci din cariera profesionista la Turneul Campioanelor din Singapore.

In cursul acestui weekend, Simona Halep va reveni in tara, si va intra in vacanta.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu