sâmbătă, 31 octombrie 2015

Jos Palaria in fata Simonei Halep!

Intr-un moment in care o parte a presei din Romania iar o critica pe Simona Halep, ca urmare a eliminarii din Turneul Campioanelor din Singapore, un britanis, fost tenismen, Chris Bradnam, o lauda, amintind un episod de la editia de anul trecut al Turneului Campioanelor.

"Simona Halep merita tot respectul chiar daca a fost eliminata inca din grupe! Sa ne aducem aminte ce a facut anul trecut. A tinut-o anul trecut in competitie pe Serena Williams, desi putea s-o elimine! Jos palaria in fata ei pentru cum a luptat in acel meci cu Ana Ivanovici. De asta are nevoie de tenisul feminin, de fete precum Simona Halep.

Romanca este o incantare pentru tot ce a facut in tenis, pentru cum lupta pentru fiecare minge, pentru cum lupta pana la ultima picatura", a spus Chris Bradnam la BT Sports.

Simona Halep are in acest moment 4 victorii si 4 infrangeri in cele doua participari la Turneul Campioanelor din Singapore.

Eliminarea de anul acesta s-a produs dupa un meci interzis cardiacilor, Simona pierzand in fata Agnieszkai Radwanska, cu scorul 6-7 (5), 1-6...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu