sâmbătă, 7 noiembrie 2015

2015 un an de esec pentru Simona Halep

Putem trage concluziile acestui an pentru tenisul feminin. O data cu incheierea ultimului mare turneu, Turneul Campioanelor din Singapore.

Simona Halep a avut un an 2015, oscilant, cu cateva turnee importante castigate, insa niciun Grand Slam castigat, doar o prezenta intr-o semifinala de Grand Slam, ceea ce e cam putin pentru un numar 2 mondial si cu infrangeri surprinzatoare.

Poate cea mai mare nereusita a ei in acest sezon - 2015 a fost incapacitatea de a profita de pauza destul de mare luata de Serena Williams, numarul 1 WTA, inclusiv la Turneul Campioanelor, asa cum de altfel este de parere si Merlisa Lawrence Corbett - jurnnalista americana pentru Bleacher Report.

Nici Simona Halep, nici Maria Sharapova, ambele jucatoare care sperau sa o detroneze pe Serena Williams si sa se instaleze macar pentru o perioada pe primul loc WTA, nu au reusit sa castige puncte importante si sa misoreze semnificativ distanta dintre ele in absenta Serenei, subliniaza jurnalista americana.

In analiza evenimentelor din tenis care vor avea loc anul viitor, in 2016, Merlisa Lawrence Corbett enumera revenirea Serenei Williams, instaurarea unei dominatii categorice a lui Novak Djokovic in ATP (tenis masculin), confirmarea cresterii valorii Garbinei Muguruza, jocurile Olimpice din Brazilia, revenirea in Top 10, poate chiar in primele 8, a lui Venus Williams, o posibila suspendare pentru Nick Kyrgios si procesul intentat de Eugenie Bouchard Asociatiei de tenis din SUA!

Pana atunci, La Multi Ani 2016 Simona Halep! :)





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu