vineri, 13 noiembrie 2015

Ce greseala a facut Simona Halep in acest an?

Simona Halep nu a avut anul pe care l-au asteptat toti romanii! Intr-un interviu, Simona spunea ca romanii vor ca ea sa castige tot. Ei, nici chiar asa, dar macar un turneu de Grand Slem, sau macar Turneul Campioanelor unde, surpriza s-a clasat pe ultimul loc in grupa...

Acum la final de an, se fac bilanturi, se trag concluzii. 

Marion Bartoli, o fosta mare jucatoare de tenis, care s-a retras din tenisul de performanta chiar dupa un meci pierdut in fata Simonei Halep, a tras cateva concluzii la postul de televiziune BT Sport, in ceea ce o priveste pe jucatoarea noastra: "Simona nu a putut rezista presiunii, s-a gandit prea mult la punctele pe care le avea de aparat si asta a fost o greseala fata din partea ei"!

Bartoli, care a triumfat la Wimbledon, a continuat aratandu-se increzatoare in Darren Cahill si Virginia Ruzici, care cu experienta lor o pot ajuta si managenui pe Simona Halep sa treaca peste aceasta problema. Si ce este cel mai bine este ca au reusit sa identifice problema, asa ca acum stiu la ce trebuie sa lucreze pentru a face un an 2016 plin de succese pentru campioana noastra.

Stafful cu care Simona Halep va incepe 2016 este format din Darren Cahill si Razvan Sabau - antrenori, iar Teo Cercel - preparator fizic.

Aflata deocamdata in vacanta la Poiana Brasov, Simona Halep a anuntat ca turneul de Sydney, care va incepe pe 10 ianuarie va fi primul la care va participa.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu