joi, 12 noiembrie 2015

Gica Hagi s-a certat la DigiSport TV cu un consilier FRF

Ieri va povesteam ca FRF il saboteaza pe Gica Hagi!  Patronul si antrenorul echipei FC Viitorul a fost invitat intr-o emisiune de sport la canalul DigiSport.

In cadrul emisiunii Hagi si-a reafirmat punctul de vedere conform caruia Federatia Romana de Fotbal comploteaza impotriva echipei FC Viitorul, si asa cum va spuneam in articolul de ieri, nemultumirea maxima a lui Gica Hagi, toate modificarile de la lotul de juniori se fac intre fotbalistii de la echipa sa: "E clar ca exista un numar maxim de jucatori care trebuie folositi de la noi".

Afirmatia fostului mare fotbalist roman a aprins discutia, iar Andrei Vochin, care in prezent este consilierul presedintelui FRF, Razvan Burleanu, a ripostat imediat: "Cred ca nu mai are rost niciun fel de dialog! Daca cineva spune asa ceva! Aceasta acuzatie nu are niciun fel de fundatie! Cineva din jurul tau te alimenteaza cu aceste lucruri total neadevarate! nu inteleg de ce aceasta inversunare la adresa Federatiei!"

Gica Hagi a tinut sa precizeze ca FC Viitorul "este cel mai bun partener al Federatiei Romane de Fotbal", pentru ca trimite cel mai mare numar de jucatori la toate loturile reprezentative. oficialul Federatiei Romane de Fotbal, Andrei Vochin, si-a sustinut in continuare punctul de vedere, FRF nu are nimic impotriva lui Gica Hagi si implicit impotriva echipei FC Viitorul.

Cum comentam si la finalul articolului de ieri, nu iese fum fara foc, decat ca in acest moment avem numai comentariile lui Hagi, care intrebat fiind de ce a atacat FRF, acesta a raspuns ca nu a facut altceva decat sa "constate"....


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu