miercuri, 18 noiembrie 2015

Duelul Machidonilor in sferturile Cupei Romaniei

Sferturile de finala ale Cupei Romaniei la fotbal programeaza duelul machidonilor dintre Steaua si Viitorul. 

Astfel, machidonii de vor imparti in doua, in functie de afinitati si interese, unii vor fi de partea lui Gigi Becali, altii de partea lui Gica Hagi. De data aceasta revelatia campionatului, Viitorul este favorita in partida contra Stelei din sferturile Cupei Romaniei, fie si prin prisma locului ocupat in clasamentul Ligii I in acest moment.

Nu cred ca machidonii se vor imparti, machidonii din Bucuresti cu Steaua si machedonii din Dobrogea cu Viitorul, pentru cei doi au sustinatori si critici in ambele zone. Va fi totodata si un duel interesant intre nasul Gica Hagi si finul Gigi Becali, ultimul avand echipa antrenta de finul sau Mirel Radoi. 

Alaturi de duelul machidonilor, o alta partida interesanta va fi Dinamo - Astra Giurgiu, echipa antrenata de Marius Sumudica fiind liderul campionatului in acest moment, dar si actuala detinatoare a Cupei Romaniei. Oare acest meci este motivul pentru care Mircea Rednic, antrenorul dinamovistilor, a declarat ca se va desparti de Dinamo in decembrie? Vom vedea.

ACS Timisoara - ASA Targu Mures si CSMS Iasi - CFR Cluj sunt celelalte doua partide din sferturile Cupei Romaniei la fotbal, meciuri care se vor desfasura intr-o singura mansa in perioada 15 - 17 decembrie, pe terenul echipelor mai slab clasate la finalul sezonului 2014-2015.

De departe, partida care va imparti machedonii in doua tabere, Steaua - Viitorul este asteptata de intreaga suflare machedona din Romania.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu