miercuri, 18 noiembrie 2015

Steaua cu 250 RON pe ora in Ghencea, dar fara dusuri si vestiare

Un fel de CanCan intre Steaua sau FCSB si Clubul Sportiv al Armatei. Totul se taraganeaza, lucrurile par gri placut de ambele tabere, mult mai placut decat transarea alba sau neagra a situatiei.

Dupa ce presa a relatat ca Pandurii Targu Jiu se pregateste sa intre in Ghencea, speculand relatiile de prietenie intre Armata si Generalul Tata Puiu, cei de la Armata au anuntat ca in realitate baza spotiva este deschisa pentru oricine plateste inchirierea ei - 250 RON pe ora, terenul de antrenament.

In comunicatul remis de catre Clubul Sportiv al Armatei se specifica:

"Referitor la ultima dezinformare, legata de inchirierea complexului Ghencea catre echipa Pandurii Targu-Jiu, precizam: 

a. Speta este total diferita de problematica legata de FCSB 
b. Echipei Pandurii NU I S-A INCHIRIAT 
   i. Nici complexul sportiv 
   ii. Nici stadionul central de fotbal 
   iii. Nici o facilitate a stadionului (vestiare, cabine, etc.) 
c. Echipei Pandurii i s-a inchiriat doar UN TEREN DE ANTRENAMENT 
d. Costul chiriei acestui teren este de 250 lei/ora - acelasi cost pe care si FCSB l-a platit pentru un teren de antrenament - si este valabil pentru orice echipa solicitanta, din fotbal sau din orice alt sport; acelasi cost a fost platit si de echipa araba AL ITTIHAD KALBA FC, care a efectuat un cantonament de pregatire in Romania." 

Presa s-a grabit sa publice acest comunicat, uitand ca 250 RON pe ora inchirierea terenului de antrenament in Ghencea inseamna numai atat, fara dusuri, vestiare sau acces la alte facilitati! Adica, te schimbi pe terenul de antrenament, alergi - transpiri, apoi inapoi schimbarea de echipamentul ud de transpiratie, si te speli acasa. E si asta un fel de optimizare de costuri propus de Clubul Sportiv al Armatei, insa nu pentru a face performanta, asa cum doreste Steaua, care are ca tinta calificarea in grupele Ligii Campionilor.

In comunicat este prevazuta suma de 250 RON, depinde insa ce vrei sa intelegi...




Prin urmare, Steaua lui Becali poate inchiria oricand un teren de antrenament in Ghencea pentru numai 250 de lei pe ora.

Campioana ar beneficia insa numai de teren, fara acces la vestiare, dusuri sau sala de forta din complex.

Steaua se antreneaza in prezent in bazele FRF de la Mogosoaia si Buftea, iar cand acestea sunt ocupate utilizeaza un teren din Domnesti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu