duminică, 15 noiembrie 2015

Gigi Becali muta Steaua la Pitesti

Cum suna Steaua Pitesti?

Steaua Bucuresti are probleme in organizarea meciurilor in care este gazda in capitala: in Ghencea nu mai este primita, iar deocamdata Arena Nationala nu are autorizatie de functionare.

Gigi Becali i-a trimis pe Valeriu Argaseala - Presedintele FCSB si Nicolae Dica - antrenor secund la Pitesti, pentru a discuta cu autoritatile locale posibilitatea ca stadionul Nicolae Dobrin sa fie stadionul "de acasa" pentru Steaua, conform DigiSport.

Marti, Steaua va juca un amical pe Stadionul Nicolae Dobrin, impotriva SCM Pitesti din Liga a III-a, iara daca totul va iesi bine, inclusiv negocirile cu autoritatile locale, prima partida din campionat pe care Steaua il va juca la Pitesti, va fi cu Astra Giurgiu.

In prezent, Steaua continua evacuarea din Ghencea, mai ales ca negocierile pentru prelungirea contractului de inchiriere sunt in impas.

Valeriu Argaseala a declarat: "Noi am evacuat foarte multe lucruri din baza de mai multa vreme. E adevarat ca am facut solicitarea sa ne luam tot ce este proprietatea noastra, adica nocturna, tabela de marcaj, instalatia de sonorizare etc, dar nici la aceasta solicitare nu am primit niciun raspuns". 

Conform declaratiilor oficialilor clubului Steaua, sau FCSB (?),  Ministerul Apararii nu a raspuns la nicio adresa in care se solicita evacuarea bunurilor voluminoase, cum sunt tabela de marcaj si instalatia de nocturna, pe care Gigi Becali vrea sa le ia din Ghencea


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu