marți, 10 noiembrie 2015

Mi-e rusine ca Guvernul nu plateste pentru ajutorarea victimelor Colectiv

Este de notorietate ca Gigi Becali ajuta oamenii la greu. In ultima perioada, patronul echipei Steaua Bucuresti, a ajutat mai mult oamenii cu probleme de sanatate, care aveau nevoie de bani pentru operatii sau tratament in strainatate, avand in vedere sistemul medical din tara noastra. 

Mai mult chiar, Gigi Becali isi doreste sa construiasca un spital in Pipera, cu aparatura ultramoderna si medici specialisti romani, unde cei nevoiasi sa primeasca tratament gratuit, iar ceilalti sa poata beneficia si ei de tratament, dar contra cost. In plus, milionarul roman spera ca astfel medicii romani sa nu mai fie nevoiti sa plece sa lucreze pentru spitale din strainatate,  pelanfa salariu, Gigi Becali gandindu-se si la un comision de 30% din incasari, tot pentru medici.

In aceste zile, chiar daca nu a fost de acord cu muzica si activitatea din clubul Colectiv, George Becali s-a oferit sa sustina financiar transferul la spitalele din strainatate a oricareia dintre victimele de pe urma incendiului din acest club, daca i se solicita ajutorul. 

Gigi Becali, a marturisit ca face acest lucru din suflet si cu dragoste fata de semenii lui, insa in acelasi timp simte si o mare rusine ca, pentru i se pare normal ca Guvernul, statul roman, sa fie cel care sa sa faca acest lucru fara nicio discutie pentru cetatenii sai, victimele unei astfel de catastrofe.

Iata mai jos ce a declarat George Becali referitor la ajutorarea victimelor din Colectiv de la concertul trupei Goobye to Gravity si a bolnavilor in general:

"Aseară am plătit avionul 22.000 de euro, avionul, pentru un pacient de la Siptalul Universitar. Am mai transferat alte 55.000 în spitalul din Israel, unde urma să fie transferat. Eu tot ce fac, fac cu dragoste. Eu fac pentru că transfer banii într-o bancă a lui Cristos, acolo în ceruri. Nu trebuie să fie nicio pilă sau relaţie, eu plătesc pentru oricine. Eu dacă pot salva, salvez, pentru că eu plătesc. Eu plătesc numai facturi în clinici, pentru că s-au încercat şi tot felul de  excrocherii. Eu plătesc numai facturi la clinici şi numai transporturi pentru aviane sanitare. Fac lucrurile astea cu dragoste, dar şi cu ruşine. Ce, n-ar o ţară, un Guvern, 4-5 milioane de euro să ajute victimele? Mi-e ruşine..."

În urma incendiului din Clubul Colectiv au murit 45 de persoane pana astazi, insa numarul lor este posibil sa creasca avand in vedere complicatiile aparute şi alte aproximativ 200 au fost rănite, dintre care peste 130 sunt internate în mai multe spitale din Bucureşti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu