duminică, 8 noiembrie 2015

Romania Campioana Europeana la Gimnastica Aerobica



In aceste zile se desfasoara la Elvas, in Portugalia, Campionatul European la Gimnastica Aerobica.

In concursul pe echipe, Romania s-a clasat pe primul loc, la egalitate cu echipa de gimnastica aerobica a Ungariei, ambele echipe devenind astfel campioane. Pe locul 3 s-a clasat reprezentativa Italiei, conform Agerpres.

In finalele individuale, echipa de gimnastica aerobica a Romaniei are cel putin cate un reprezentant in sase finale.

Oana Corina Constantin, vicecampioana europeana anul trecut, s-a clasat acum in calificari tot pe locul al 2-lea cu 21,350 puncte, iar Bianca Gorgovan s-a clasat a 7-a, cu 20,750 puncte.

Ambii gimnasti romani prezenti la proba individuala masculina vor evolua in finala: Gabriel Bocser cu 21,150 puncte de pe locul 6 si Marian Brotei cu 21,000 puncte de pe locul 7.

La proba de perechi mixte, Dacian Barna și Lavinia Panaete au terminat pe pozitia a patrua, cu 20,700 puncte, iar perechea Bianca Gorgovan și Lucian Săvulescu a prins ultimul bilet (locul8), cu 20,350 puncte.

Lavinia Ioana Panaete, Dacian Nicolae Barna și Lucian Ștefan Săvulescu au obținut cea mai bună notă la trio cu un total de 21,305 puncte.

Echipa de gimanstica aerobica a României (Lavinia Ioana Panaete, Bianca Maria Gorgovan, Gabriel Bocșer, Lucian Ștefan Săvulescu, Dacian Nicolae Barna) a ocupat locul al treilea în calificările la grup, cu 20,616 puncte.

La dans aerobic, România, în formula din care au facut parte Denisa Ganea, Iulian Perșe, Roberta Dănescu, Marian Brotei, Steliana Stoenescu, Ioana Andreea Darie, Alexandra Oprea, Andreea Aurelia Drenea, s-a clasat a patra în calificări, cu 18,500 puncte.

Echipa de gijuniori România a câștigat medalia de argint pe echipe, vineri, în întrecerea juniorilor de la Elvas.


In cursul zilei de astazi se vor desfășura finalele, atât la juniori, cât și la seniori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu