miercuri, 25 noiembrie 2015

Simona Halep a inceput pregatirea pentru 2016 cu Daren Cahill in Romania


Campioana noastra, Simona Halep anunta cel mai tare an din cariera - 2016, pentru care deja a inceput pregatirea, indiferent cat de urata este vremea in aceste zile in Romania. Oarecum normal ca Simona sa-si doreasca ca acest an sa fie cel mai puternic si plin de succese al ei, intrucat a ajuns la o varsta la care multe dintre colegele ei, deja castigasera cel putin un turneu de Grand Slam.

Primele poze cu startul pregatirii sunt deja pe contul de Instagram al Simonei Halep. Daca saptamana trecuta, dialogurile cu celebrul antrenor, care a condus-o anul acesta catre cele mai bune rezultate ale ei, au fost numai via internet, incepand de ieri, acestea se fac face to face.

Daren Cahill este in Romania, pentru a doua ora in Bucuresti pentru a o antrena pe Simona Halep, de data aceasta insa va sta o perioada mai lunga, pentru ca primul Grand Slam, cel din Australia, este pe suprafata hard, suprafata la care sub comanda lui, Simona a devenit una din cele mai bune jucatoare din lume. Deja a ajuns in Poiana Brasov, locul unde Simona Halep a inceput antrenamentele pentru un an 2016 istoric, pentru ea si tenisul romanesc!

Australian Open 2016 se va desfasura in perioada 18-31 ianuarie la Melbourne, si avem mai sperante in ceea ce o priveste pe Simona Halep.

Pana sa vina in Romania, Simona Halep si Daren Cahill s-au distrat pe Instagram lasandu-si mesaje funny.

"Muncesc din greu. Darren Cahill, inca te astept", a postat sub o o fotografie Simona Halep. Cahill a comentat rapid: "Buna dimineata Simo, abia astept sa te vizirez in frumoasa ta tara. As avea nevoie de anumite lucruri. Un restaurant cu fripstura buna, bere buna, ciocolata buna, vreme buna si o poza cu domnul Theo (aici se referea la preparatorul fizic la Simonei, Theo Cercel). :) Este vreo sansa sa gasesc aceste lucruri?"

Simona Halep a postat imediat o fotografie cu Theo venit de la cumparaturi cu cozonaci unguresti sau secuiesti si bere, comentand:" am facut treaba buna, nu-i asa Darren?" Iar Cahill a raspuns imediat: "Theo zambeste!!! Ok, asta e ciudat! Spune-i sa nu mai zambeasca. Buna treaba, Simo! Am crezut ca e o misiune imposibila."

Hai Simonaaaa!

Sursa foto: Instagram

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu