miercuri, 20 ianuarie 2016

Cati bani a castigat (pana acum) Maria Sharapova?

Chiar daca in acest moment nu traverseaza un moment prea bun in tenis, unde a ajuns pe locul 7 in clasamentul WTA, Maria Sharapova se poate mandri cu averea impresionanta pe care a acumulat-o la nici 30 de ani. 

Maria Sharapova are o oarecare constanta in Top 8 WTA, chiar daca alterneaza evolutiile foarte bune cu cele mai putin bune! Insa, in tot acest interval, frumusetea este cea care a ajutat-o sa obtina contracte cu foarte multi bani pentru ea!


Jurnalistii de la publicatia Gazette Review au publicat topul celor mai bogati oameni din sport, iar Maria Sharapova a fost desemnata femeia cu cea mai mare avere.



In mod cert nu se poate compara cu barbatii, insa Sharapova a acumulat, totusi, o avere de 195 de milioane de dolari. Mereu in competitiile rezervate barbatilor, banii sunt mai multi decat in competitiile similare feminine. 



Asa cum se stia inca de anul trecut, Ion Tiriac este cel mai bogat om de sport, cu o avere estimata la 2.2 miliarde de dolari.



"Incepand cu 1990 a inceput mai multe afaceri pline de succes in Romania, precum banci, companii aeriene si auto", noteaza sursa citata despre Tiriac.



Topul celor mai bogati sportivi:



1. Ion Tiriac - 2.2 miliarde de dolari
2. Michael Jordan - 1.1 miliarde de dolari
3. Michael Schumacher - 800 milioane de dolari
4. Vince McMahon - 750 milioane de dolari
5. Arnold Palmer - 675 milioane de dolari
6. Floyd Mayweather - 650 milioane de dolari
7. Tiger Woods - 640 milioane de dolari
8. Roger Staubach - 600 milioane de dolari
9. Magic Johnson - 500 milioane de dolari
10. LeBron James - 425 milioane de dolari

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu