miercuri, 27 ianuarie 2016

Maria Sharapova despre Simonei Halep la Australian Open

Maria Sharapova a vorbit despre infrangerea suferita de Simona Halep in sferturile de finala ale primului turneu de Grand Slam al anului, Australian Open.

Rusoaica recunoaste ca a ramas surprinsa ca Simona a fost eliminata de conationala sa Ekaterina Makarova.

"Am fost surprinsa sa vad ca Halep a fost invinsa de Makarova. Simona era favorita, dar in tenis se poate intampla orice. Makarova e o jucatoare dificila, pentru ca e stangace, printre putinele din turneu. Va trebui sa fiu foarte atenta in semifinale", a spus Sharapova.

Sharapova si Makarova se vor intalni joi dimineata in prima semifinala de la Melbourne.

Simona Halep a fost eliminata marti dimineata in sferturile de finala ale Australian Open, dupa ce-a fost invinsa de rusoaica Ekaterina Makarova, in doua seturi, scor 6-4, 6-0.

O declaratie facuta de Simona Halep a starnit o reactie din partea rusoaicei Maria Sharapova, care si-a expus propria viziune despre acest subiect.

Intr-o conferinta de presa organizata la Melbourne, Sharapova a fost rugata sa comenteze spusele Simonei Halep, care sustinea ca s-a "trezit putin stresata inaintea meciului cu Ekaterina Makarova".

Sharapova a spus ca are solutia perfecta pentru a trece peste un astfel de moment, motiv pentru care nu crede ca se va prezenta in fata Ekaterinei Makarova asa cum a facut-o Simona Halep.

"Daca m-as trezi dupa o noapte proasta, as incerca sa-mi revin cat de rapid pot. Daca imi spun in continuu ca sunt stresata, ca sunt tensionata, nu este un semn bun. As incerca sa ma gandesc la alte lucruri, la ce urmeaza sa fac, sa ma concentrez, poate sa vorbesc cu echipa mea putin mai mult", a spus Sharapova.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu