miercuri, 27 ianuarie 2016

Rusii si Lindsay Davenport o critica pe Simona Halep cu tot respectul

Fosta mare jucatoare de tenis Lindsay Davenport a avut un comentariu dur la adresa Simonei Halep dupa infrangerea pe care sportiva noastra a suferit-o in fata Ekaterinei Makarova.

Dupa meciul din sferturile de finala, Davenport a afirmat la postul ESPN ca Halep a avut o evolutie foarte modesta.

"Simona Halep a jucat de parca nici nu si-ar fi dorit sa fie pe teren", a comentat Lindsay Davenport.

In cariera, Davenport a castigat trei titluri de Grand Slam. In prezent, ea o antreneaza pe Madison Keys, o alta sfertfinalista de la Australian Open.

Jurnalistii rusi au criticat-o pe Simona Halep dupa infrangerea pe care a suferit-o in fata Ekaterinei Makarova, in sferturile de finala de la Australian Open.

Editia in limba rusa a portalului Eurosport gazduieste un editorial in care autorul noteaza ca Simona Halep nu ar merita sa se bucure de popularitatea pe care o are la nivel mondial.

"Cu tot respectul pentru romanca, chiar daca ocupa locul trei in clasamentul mondial ea si-a hranit fanii cu promisiuni, comunitatea internationala a incurajat-o frenetic, dar ea nu i-a rasplatit pe cei care au crezut in ea. Era planuit ca va castiga turneul de la Wimbledon, n-a reusit, iar in SUA a gresit din nou. Acum a fost eliminata pe merit de la Australian Open, dupa ce nu a fost lasata sa-si faca jocul", a scris sursa citata.

Simona Halep, eliminata in sferturile de finala la Australian Open

Simona Halep a fost eliminata in sferturile de finala de la Australian Open, dupa infrangerea suferita in fata rusoaicei Ekaterina Makarova (locul 11 WTA), scor 4-6, 0-6.

Intalnirea dintre Simona Halep si Makarova a durat doar o ora si noua minute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu