miercuri, 22 martie 2017

Ce tenismena a uimit-o pe Simona Halep?


Simona Halep a ramas impresionata de tenismena rusoaica Elena Vesnina.

Vesnina s-a impus saptamana trecuta la Indian Wells, cel mai important trofeu din cariera ei, si a urcat pe cea mai buna pozitie ocupata vreodata in clasamentul WTA: 13.

"Ma uit la tenis in camera atunci cand n-am nimic de facut, cand am terminat antrenamentul. Imi place sa ma uit la tenis, dar nu pot spune ca ma uit cu mare atentie, ci doar de placere", a precizat jucatoarea aflata pe locul 5 in clasamentul WTA in cadrul emisiunii Miami Open's All Access Hour.

"Elena a jucat foarte bine si e o mare tenismena. A castigat doua Grand Slamuri la dublu, asa ca e in elita. E trecuta de 30 de ani si observ ca, odata cu inaintarea in varsta, joaca mult mai bine. Asa ca inca am timp, nu?", a continuat zambind Simona.

Elena Vesnina (30 de ani) a invins-o in finala de la Indian Wells pe compatrioata sa, mult mai bine cotata, Svetlana Kuznetsova, in trei seturi, scor 6-7, 7-5, 6-4. vesnina a eliminat-o in sferturi la India Wells si pe Mladenovic, jucatoarea frantuzoaica care a eliminat-o pe Simona Halep cu doua tururi inainte! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu