miercuri, 22 martie 2017

Simona Halep are un nou sponsor MERCEDES - Video


Simona Halep, cea mai bună tenismenă a României, a parafat, in urma cu doua zile, un contract de excepție.

Începând de la inceputul acestei saptamani, constănțeanca în vârstă de 25 de ani a devenit ambasador al Mercedes - Benz România, potrivit postării făcută de celebra companie pe Facebook.

De Ziua Femeii, în acest an, Simona a fost fost răsfățată de noul ei sponosor, primind cadou un Mercedes AMG SL63. Mercedez a săbătorit în acest an și împlinirea a 50 de ani de la primul model AMG.

Simona Halep reuseste astfel o lovitura financiara intr-o perioada destul de grea, care sa speram ca-i va ridica moralul.



„Suntem incantati sa o primim pe Simona Halep in familia Mercedes-Benz Romania, cu atat mai mult cu cat marcam aniversarea a jumatate de secol sub umbrela ‘driving performance’ si a excelentei AMG,” a declarat Philipp Hagenburger, Managing Director Passenger Cars and CEO Mercedes-Benz Romania. “Atat Mercedes-Benz Romania, cat si Simona Halep au un scop comun - The Best, iar in acest sens suntem incantati sa anuntam noul parteneriat.”

„Sunt mandra sa fac echipa cu Mercedes-Benz in Romania, o companie cu un palmares indisputabil atat in furnizarea, cat si in promovarea excelentei, a performantei si a inovatiei. Sunt increzatoare cu privire la aceasta experienta incredibila si sunt incantata sa am Mercedes-Benz Romania alaturi in aceasta calatorie” a declarat Simona Halep.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu