duminică, 8 noiembrie 2015

Gigi Becali vrea sa plece de la Steaua (din nou)

Gigi Becali a anuntat ieri ca daca echipa Steaua nu se va califica anul viitor in grupele Ligii campionilor se va retrage si nu va mai finanta echipa.

In conferinta de presa, patronul Stelei a declarat ca "La Steaua, daca nu iau campionatul si nu ma duc in Liga Campionilor, daca termin pe 4, nu mai stau la Steaua. Pentru ce? Ori fac ca lumea, maxim, ori nu ma mai apuc deloc".

Nu este prima oara, probabil nici ultima, cand Becali declara ca e gata sa renunte la Steaua. Ultima data a anuntat ca se retrage de la Steaua dupa eliminarea din play-off-ul Europa League, dupa ce Steaua a fost eliminata de Rosenborg, campioana Norvegiei. Va aduceti aminte ca Gigi Becali spunea ca fara o calificare in grupele Ligii Campionilor nu va mai avea bani sa sustina echipa pentru acest sezon.

Intre timp, funul lui, Mirel Radoi, a ramas antrenor, gurile rele spun ca acesta ar fi ramas inca in functia de antrenor al echipei si pentru ca nu incaseaza niciun salariu. E si normal, dupa cati bani a castigat Radoi la arabi... Si pentru a-l ajuta in functia de antrenor, Gigi Becali l-a adus la oferta (adica cu salariu mic) pe Titi Dumitriu, ultima oara antrenor la Prefab Modelu, echipa patronata de fostul presedinte PNTCD, Vlad Milut, care echipa, s-a si desfiintat de cativa ani.

In acest moment Steaua se afla pe locul 4 in campionat, la o diferenta de 9 puncte de primul loc, si de 5 puncte de locul 7, ultimul loc care va califica o echipa in play-off-ul Ligii 1 din Romania in acest sezon fotbalistic.

Se va retrage oare Gigi Becali, pentru nu cred ca Steaua se va califica in sezonul viitor in grupele Ligii Campionilor. De fapt, nu cred ca Steaua va castiga campionatul....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu