luni, 3 august 2015

Concurs foodstory.stirileprotv.ro 2015 - castiga 2 mixere sau 2 storcatoare dela Philips

Grabeste-te! Doar 3 zile ramase!

Durata concursului:

Concursul se desfasoara in intervalul 09.07.2015 - 06.08.2015, pe teritoriul Romaniei, in scopul fidelizarii internautilor si cresterii traficului pe site-ul www.foodstory.ro.

PRO TV isi rezerva dreptul de a modifica datele de incepere si de terminare, fara drept de compensare, dar nu inainte de a anunta publicul pe site-ul www.foodstory.ro.
Ce castigi?

2 X handbleder Philips Avance Collection Mixer, 2 X storcator de fructe Philips Avance Collection

Ce trebuie sa faci?
Completeaza formularul de concurs cu datele tale de contact + da-i un nume retetei tale preferate dintre cele 12 postate pe pagina de concurs simplusisanatos.foodstory.stirileprotv.ro de Elena Lasconi.

Mai exact: participantul trebuie sa intre in perioada 09.07.2015 - 06.08.2015 pe site-ul simplusisanatos.foodstory.stirileprotv.ro, sa completeze formularul de inscriere cu toate datele solicitate, aflat pe site-ul simplusisanatos.foodstory.stirileprotv.ro, si sa dea o denumire uneia dintre cele 12 retete pregatite de Elena Lasconi.

Cei 4 castigatori vor fi desemnati la finalul campaniei de catre Elena Lasoni, in functie de creativitatea titlurilor de reteta incarcate in pagina de concurs.

In cazul in care unul dintre participantii desemnati castigatori a furnizat date de contact eronate si nu poate fi contactat, acesta va fi descalificat si se va alege alt castigator.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu