luni, 3 august 2015

Concurs online Lidl "Adevaratii Grillatarieni”

Durata si desfasurarea concursului:
Perioada Concursului este 27 iulie 2015, ora 00:00:01 – 25 august 2015, ora 23:59:59, ora Romaniei. Concursul se desfasoara pe site-ul www.grillatarian.ro
Ce castigi?

- premii zilnice – se vor acorda 300 de premii zilnice, cate 10 premii pentru fiecare zi de Concurs, fiecare premiu constand intr-un voucher de cumparaturi la LIDL, in valoare de 10 lei.

premii medii – se vor acorda 40 de premii medii, cate 10 premii pe saptamana, constand in kit-uri formate din tricou personalizat Grillatarian + sort personalizat Grillatarian + sacosa personalizata Grillatarian + voucher de cumparaturi la LIDL + scrisoare Descopera Micesti-ul.


Cum participi la concurs?
  1. Intra in pe www.grillatarian.ro si creaza-ti cont. Crearea contului este optionala pentru joc, insa pentru a participa la acest concurs si a avea sansa de a castiga unul dintre premiile concursului, crearea contului este obligatorie.
  2. Urmareste saptamanal filmuletele de pe pagina de concurs grillatarian.ro si identifica produsele ascunse. In momentul in care o persoana acceseaza site-ul www.grillatarian.ro, pe ecran i se va afisa un filmulet. Fiecare filmulet are 3 produse ascunse, iar participantii trebuie sa identifice produsele ascunse in cadrul filmuletului. In momentul in care gaseste un produs din cele 3, participantul va trebui sa pozitioneze lupa pe produsul respectiv, moment in care aceasta se va inrosi.
  3. In momentul in care participantul identifica toate cele 3 produse LIDL ascunse si nu este logat va fi rugat sa se logheze sau sa-si creeze cont pentru a afla daca a castigat unul dintre premiile zilnice, urmand sa primeasca unul dintre cele doua mesaje de mai jos
- mesaj user nelogat care a identificat cele 3 produse: Misiune indeplinita! Trebuie sa fii inregistrat pentru a putea castiga instant un voucher de 10 lei! In plus intri in tragerea la sorti pentru premiile saptamanale! 
- mesaj user logat care a identificat cele 3 produse si este necastigator: Felicitari, ai gasit cele 3 produse si ai castigat o sansa la tragerea la sorti pentru premiile saptamanale! 
- mesaj user logat care a identificat cele 3 produse si este castigator: Felicitari! Ai gasit cele 3 produse si ai castigat instant un voucher de 10 lei! In plus, ai o sansa la tragerea la sorti pentru premiile saptamanale! 
- mesaj user logat sau nelogat care gaseste mai putin de 3 produse: Ne pare rau :( Clipul s-a incheiat dar vanatoarea nu! Nu ai gasit toate produsele ascunse in clip, mai incearca! Ai sanse la premii instant si premii saptamanale
Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu