miercuri, 13 ianuarie 2016

Chris Evert despre Simona Halep: M-am convins!

Cu doar cateva zile ramase pana la startul Australian Open, toti ochii specialistilor din lumea tenisului sunt indreptati catre Simona Halep.

Fosta mare tenismena Chris Evert se declara o fana a Simonei, despre care spune ca este convinsa ca va avea un an perfect.

"Simona Halep este foarte aproape de castigarea unui turneu de Grand Slam. Sunt de parere ca nu si-a exploatat potentialul anul trecut. In 2016 o veti vedea mai motivata ca oricand, va da tot ce are mai bun", a spus Chris Evert la postul ESPN.

Sportiva noastra va debuta saptamana viitoare in turneul de Grand Slam de la Melbourne.

In primul tur, Simona va intalni o jucatoare sosita din calificari.

Sportiva noastra a acordat un interviu editiei tiparite a cotidianului The Australian, in care a anuntat ca stie cum o va invinge pe Serena Williams in finala de la Australian Open!

"De cele mai multe ori ea nu trebuie sa alerge deoarece este puternica. E dificil sa joci impotriva ei, dar mie imi place sa alerg mult pe teren. Daca pastrezi mingea pe teren si ai multe schimburi, poti sa o bati deoarece are 34 de ani si nu mai e ce a fost la 24 sau 25 de ani", a spus Simona Halep.

Simona a precizat ca se simte excelent la Melbourne, de unde are amintiri extrem de placute.

"In Melbourne am jucat bine si la junioare, am facut o semifinala. Imi place aceasta suprafata de joc. Este mai rapida si se potriveste stilului meu", a punctat ea.

Ca parti negative, Simona a identificat serviciul sau, dar a mentionat ca in ultima perioada a facut mari progrese.

"Serviciul este cel mai dificil lucru deoarece nu sunt puternica. De asta muncesc mai mlt sa-mi imbunatatesc serviciul, chiar daca sunt mai scunda. Nu e ceva rau sa fii mai scunda. Avem si noi avantaje, foarte multe jucatoare cu o statura mai redusa au fost campioane de Grand Slam", a conchis Simona.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu