joi, 14 ianuarie 2016

Previziune pentru Halep: Nu va ajunge in semifinale la Australian Open

Simona Halep este in fata primului turneu de Grand Slam al anului, cel de la Australian Open, unde a ajuns in sferturile de finala, la ultimele doua editii. Insa pentru acest sezon expertii cred ca romanca nu va reusi sa depaseasca aceasta performanta.

Astfel, site-ul WTA Tennis considera ca Victoria Azarenka, a doua favorita a caselor de pariuri, dupa Serena Williams si inaintea Simonei Halep, va fi cea care va ajunge in finala, de pe jumatatea de tablou a Simonei Halep.

In plus, sursa citata pariaza ca jucatoarea din Cehia, Karolina Pliskova, invinsa in doua seturi de Simona in sferturile turneului de la Sydney, va fi cea care va castiga sfertul de tablou al romancei si va juca semifinala cu Bielorusa.

"Azarenka se gaseste in a doua jumatate a tabloului, una foarte deschisa, impreuna cu numarul 2 WTA Simona Halep, numarul 3 Garbine Muguruza, numarul 6 Petra Kvitova, numarul 7 Angelique Kerber si numarul 10 Venus Williams. Cu ingrijorarile legate de accidentari in ce le priveste pe Halep, Muguruza si Kvitova, dar si dupa victoria categorica in fata lui Kerber in finala de la Brisbane, Azarenka este favorita sa castige jumatatea inferioara de tablou", scrie sursa citata.

Azarenka se afla pe acelasi sfert de tablou cu Muguruza si Kerber.

"Karolina Pliskova si-a regretat performantele sub asteptari de al turneele de anul trecut, dar este o alegere la fel de buna ca oricare alta sa castige sfertul Simonei Halep", se arata in articol, pe acelasi sfert de tablou aflandu-se totodata si Venus Williams.

De asemenea, Sports Illustrated se asteapta la o confruntare intre Venus Williams si Simona Halep in sferturi, insa subliniaza ca romanca se numara printre jucatoarele cu probleme medicale care ar putea sa "cada" repede, din cauza tendonului lui Ahile, asa cum ar putea sa o faca Serena Williams din cauza genunchiului, Maria Sharapova din cauza bratului si Garbine Muguruza din cauza piciorului.

Tenismena din Romania va debuta la Melbourne impotriva jucatoarei din China Shuai Zhang, locul 132 WTA. Daca va trece de jucatoarea din China, Simona Halep va intalni in turul al doilea pe invingatoarea dintre Alize Cornet (locul 42 WTA) si Bojana Jovanovski (locul 82 WTA).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu