miercuri, 22 februarie 2017

Ce pariem astazi din Liga Campionilor?

Noi dueluri sunt programate miercuri seara in UEFA Champions League: Sevilla - Leicester City si Porto - Juventus. Daca in primul caz spaniolii sunt considerati in mod clar favoriti (cota 1,40 pentru victorie, fata de cota 9,00 pentru meci castigat de britanici), in meciul din Portugalia echilibrul pare sa fie cuvantul care descrie cel mai bine situatia.

Juventus este lider in Serie A, avand cu 7 puncte mai mult decat echipa de pe locul secund. Italienii au 7 victorii in ultimele 7 meciuri, deci se bucura de o forma excelenta. In ultima etapa de campionat, Juventus a trecut cu 4-1 de Palermo. Tinand cont de aceste evolutii, Juventus are mai multe sanse de a se impune pe tabela - cota 2,25 la casa de pariuri online Unibet.

In acelasi timp, nici Porto nu este deloc o echipa usor de invins. In prima liga din Portugalia, echipa ocupa locul 2, la doar un punct distanta de liderul Benfica. Porto a invins Tondela in ultima etapa, scor 4-0. Cota sa pentru victorie in meciul de miercuri seara este 3,75. Mai putin riscant ar fi un pariu pe faptul ca Porto nu pierde jocul - cota 1,70 pentru varianta care acopera si un scor egal. Un meci echilibrat, cu doua echipe ofensive, ar putea insemna si goluri... de ambele parti! Merita analizata si posibilitatea de a paria pe situatia in care ambele formatii inscriu - cota 2,02.

Leicester City are nevoie de un joc bun la Sevilla, eventual macar o infrangere la limita, pe care sa o poata intoarce in retur. Revelatia sezonului trecut din Premier League are un parcurs extrem de slab acum in campionat, acolo unde este la doar doua puncte distanta de ultima clasata. Cu toate acestea, Leicester City a avut o evolutie foarte buna in Champions League, unde a castigat grupa, clasandu-se peste FC Porto.

Sevilla se afla pe locul 3 in prima liga din Spania, la trei puncte distanta de liderul din La Liga, Real Madrid. In ultima etapa de campionat, Sevilla a invins cu 2 la 0 pe Eibar, echipa de pe locul 7. Este foarte putin probabil ca Sevilla sa rateze victoria miercuri seara, mai degraba se pot cauta cote de pariuri legate de scor sau de evolutia din teren.

Spre exemplu, un pariu posibil este cel pe pauza / final - 1/1 - cota 2,04, adica pe faptul ca Sevilla conduce la pauza si castiga meciul. Pe durata disputarii celor doua partide se pot plasa inclusiv pariuri live la casa de pariuri online Unibet.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu