marți, 21 februarie 2017

UEFA Youth League - Viitorul are probleme la Porto

Viitorul lui Hagi are mari probleme inaintea duelului cu FC Porto din UEFA Youth League.

Luni, portughezii i-au trimis pe pustii lui Hagi sa se antreneze pe un teren sintetic, interzicandu-le cu desavarsire accesul pe tereurile cu iarba naturala.

"Luni dupa-amiaza jucatorii formatiei FC Viitorul Youth (antrenor Nicolae Rosca) au sustinut antrenamentul oficial la Porto. Surprinzator, chiar daca vremea este insorita si termometrele inregistrau 17 grade Celsius, gazdele au refuzat sa ofere constantenilor terenul oficial de joc pentru antrenament, astfel ca tehnicianul Nicolae Rosca a condus antrenamentul pe un teren sintetic.

Mai mult, in imediata vecinatate a terenului sintetic erau alte trei stadioane de antrenament cu iarba naturala, insa oficialii lui FC Porto le-au interzis constantenilor sa foloseasca vreunul dintre acestea", se arata intr-un comunicat al Academiei Hagi.

Duelul dintre FC Porto si Viitorul, din optimile de finala ale UEFA Youth League, este programata marti de la ora 16.00, ora Romaniei.

Dobrogenii au postat si un clip video in care arata terenurile cu iarba neutilizate de la Porto situate in imediata vecinatate a terenului sintetic pe care au fost obligati sa se pregateasca.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu