luni, 23 noiembrie 2015

Gigi Becali are probleme si risca iar inchisoarea

Gigi Becali nu a scapat de procese! Este condamnat in trei dosare penale din cauza societatilor comerciale pe care le detine!

Saptamana trecuta, Curtea de Apel Iasi a revocat contractul de ipoteca dintre Gigi Becali si Avicola Iasi, document in baza caruia, finantatorul FCSB a obtinut mai multe imprumuuri. In plus, societatea care a cerut anularea actului de ipoteca in instanta a cerut 1,5 milioane de lei daune!

Aceasta pare a fi cea mai mica problema, pentru ca tot referitor la Avicola Iasi, cea mai cunoscuta societate comerciala a lui Gigi Becali, procurorii Parchetului de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, au inaintat un dosar in care latifundiarul este acuzat de inselaciune si abuz in serviciu. Procurorii spun ca dupa ce a obtinut imprumuturile solicitate, Gigi Becali ar fi falimentat intentionat compania cumparata in anul 2004. Aceasta acuzatie este cea mai grea, iar daca este gasit vinovat, Gigi risca sa se intoarca in spatele gratiilor. Si aici s-ar pute a sa aiba de dat bani, pentru ca salariatii si creditorii Avicola Iasi ii cer aproximativ 32 de milioane de euro!

Gigi Becali nu si-ar fi indeplinit obligatiile prevazute in contractul de privatizare nici in cazul Uzinei Mecanice Dragasani asa cum spun saalriatii si Oficiul Participantilor Statului si Privatizarii in Industrie, care cer executarea silita.

Probleme mari cu societatile comerciale are Gigi Becali, care s-ar putea sa-l afunde iar!







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu