marți, 24 noiembrie 2015

Gigi Becali e corect: tine cu noul Dinamo Bucuresti

O fi avand Gigi Becali minusurile lui, dar cand vine vorba sa spuna lucrurilor pe nume, nu se da la o parte!

Becali a luat atitudine impotriva lui Vasile Turcu si Nicolae Badea, cei doi fosti actionari dinamovisti, care nu pot dormi linistiti, vazand acum ca noul actionar al FC Dinamo, Ionut Negoita, a reusit sa redreseze clubul, care s-ar putea sa primeasca aviz favorabil de a juca in editia urmatoare a Cupelor Europene!

La Sport.ro, Gigi Becali a rabufnit: "Cum sa-i faci asa ceva? I-a salvat dintr-o groapa de bagat bani. Daca nu era Negoita, Dinamo era caRapid acum. Ei n-au mai vrut sa dea bani, au nenorocit Dinamo, au distrus clubul. Credeam ca Nicu Badea e om de onoare. Sunt prieten cu el, dar sunt intrigat. 

Mai vine si Turcu si zice ca face FCS Dinamo o mie noua sute doua sapte sute de mii. Pai, mai, Turcule, de unde faci tu? Da-i banii pe care ai sa-i dai lui Borcea. E omul in puscarie si ti-a dat bani cu imprumut si nu-i mai dai un telefon. 

Nu-i mai bagati strambe lui Negoita. Lasati omul in pace, daca nu sunteti capabili de nimic. Numai vrajeala aveti. Sunt prieten cu ei, dar nu sunt oameni, sunt diavoli. Bai, v-a dat omul banii pe actiuni. Ce mai vreti de la el? L-ati bagat in rahat cat casa. Ce mai vreti? De ce ii mai bagati strambe?".

Chiar inainte de partida Dinamo - Steaua, castigata de Dinamo cu 3-1, prima victorie a dinamovistilor dupa 13 partide consecutive, Nicolae Badea s-a gandit cum sa mai faca bani de pe urma unui club pe care aproape l-a dus la faliment!

Clubul lui Badea detine cabinele de transmise televizata, tunelul retractabil de la vestiare, aspersoarele si cele doua loje, precum si parcarea de la tribuna oficiala si chioscurile pentru spectatori, toate contractate de la CS Dinamo. CSFC Dinamo a cerut, miercuri, 6.200 de euro pentru inchirierea integrala a celor necesare desfasurarii in conditii normale si transmisiei partidei. Mai exista si o datorie de 10,000 euro, pe care Nicolae badea insista sa fie platita inainte de derby.

"Exista un raport contractual intre FC si Dinamo 1948 in care sunt niste obligatii de plata. Au tot timpul sa plateasca, nu sunt nici sume foarte mari. Nu cred ca risca sa piarda meciul cu 3-0. Nu cred ca merita contravaloarea acestei sume", a spus Badea pentru ProSport.

Celalalt fost actionar, Vasile Turcu, un tip certat cu limba romana, a reusit sa declare: "Becali a vandut tot ce a fost mai bun. Ce investitie a facut el? Tra-la-la... Mai vindeam si noi la Dinamo inainte, dar luam campionate. El a vandut si n-a mai luat nimic. Pentru Steaua lui Becali acest moment este capatul capatului de linie, nu doar cap de linie. La Steaua, e nevoie de o schimbare radicala incepand de la domnul Gigi Becali si pana la tot. Alta echipa, alti oameni, alt investitor. Cum adica nu vrea nimeni Steaua? Nu sunt atatia oameni care vor Steaua? Probabil ca si Gigi s-a erodat. Cand ti-au plecat suporterii de langa tine, La revedere. Cand nu mai ai sustinere, ce sa joci? Joci pe camp! Un club care avea 6 milioane de suporteri a ajuns FC Maidan". Corectitudinea textului apartine probabil ziaristilor ProSport... :)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu