marți, 24 noiembrie 2015

Gigi Becali s-a sucit din nou: renunta iar la Steaua

Gigi Becali s-a sucit iar si vrea sa renunte din nou la Steaua sau FCSB. Oarecum asteptata intoarcerea la 180 de grade a lui Becali, pentru ca Steaua a pierdut in ultima etapa in fata marei rivale Dinamo.

In plus, patronul echipei FCSB se simte persecutat in Romania si a anuntat ca e dispus sa lase echipa "oricui"! "Nu mai sunt asa implicat. Pentru cine sa ma implic? S-ar putea sa ma las acum. Este posibil sa ma las.

Sa vedeti daca o sa mai fie fotbal in Romania. Daca nu mai e nici Steaua, o sa fie un fotbal in '97, cand eram ultimii in Europa.

Daca se tin de capul meu si nu ma lasa in pace, eu o sa clachez. Nu pot sa ma bat cu toate puterile statului, precum Armata. Gata, ies si las echipa oricui. Sa o ia cine vrea!", a spus Gigi Becali la postul de televiziune Sport.ro.

A tinut chiar sa precizeze ca Armata nu doreste echipa Steaua, mai degraba doreste sa il distruga pe el. Acesta este insa numai punctul lui de vedere, pentru ca saptamana trecuta intr-un comunicat al Ministerului Apararii, acesta arata ca Gigi Becali are destul de multe datorii neplatite in Ghencea.

Nu este prima data cand Gigi Becali declara ca iese din fotbal, lucru care insa nu s-a intamplat pana la urma, acesta detinand echipa chiar si in perioada cat a fost in detentie.

De data aceasta, reactia a venit ca urmare a infrangerii FCSB in fata lui Dinamo, scor 3-1, goluri marcate de Varela (autogol), Palici si Gnohere, in timp ce pentru Steaua a marcat Nicusor Stanciu.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu