joi, 19 noiembrie 2015

Gigi Becali s-a sucit (din nou) si baga bani la Steaua in 20 de transferuri

Gigi Becali se afla in plina cearta si scandal cu Armata. Dupa ce a pierdut numele echipei, acum pierde si posibilitatea ca echipa pe care o patroneaza sa mai joace in Ghencea.

Insa vrea sa le arate tuturor ca datorita lui Steaua e "un nume in Europa" si vrea sa-i supere pe cei care nu au raspuns doleantelor lui! Asa ca s-a sucit iar, si s-a hotarat sa bage bani, sa intareasca lotul Stelei in perioada de mercato din ianuarie, pentru a avea iar cea mai puternica echipa din Romania. Asta dupa ce in urma cu cateva luni declara ca nu va mai investi niciun ban dupa ratarea calificarii in grupele Champions League. Intr-o alta declaratie, spunea ca daca Steaua nu reuseste sa se autofinanteze, daca nu ia campionatul, pleaca de la echipa.

Va aduceti aminte ca in vara, Steaua a lasat sa plece mai multi jucatori importanti, in locul lor aducand fotbalisti liberi de contract sau pe bani putini, de la echipe retrogradate sau in impas financiar.

Gigi Becali a declarat ca va face pana la 20 de transferuri in iarna, pentru a fi sigur de victorie in campionat si apoi de calificarea in grupele Ligii Campionilor. Latifundiarul vrea sa lucreze iar in stil mare, sa investeasca, pentru ca apoi sa scoata profit. Va reusi oare?

"Mai exista inca o latura, cea imbucuratoare si pozitiva. Sa ma razboiesc cu ei toti. Si cred ca asta o sa fie solutia. Sa transfer 10-15-20 jucatoriacuma. O sa fac iar o Stea - chiar daca o sa-i schimb numele - sa fac o echipa iar, sa ma duc sa ma distrez prin Liga Campionilor, sa ma duc sa incasez si bani, sa-i vad dupa aia cum se oftica ei toti" - a spus Gigi Becali la DigiSport.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu