luni, 25 ianuarie 2016

Pam Shriver si Mary Joe Fernandez, despre Simona Halep

O fosta mare jucatoare de tenis din Statele Unite ale Americii a declarat ca a fost lasata "fara cuvinte" de Simona Halep, care s-ar fi transformat radical in ultimul an.

Mary Joe Fernandez considera ca Halep a demonstrat la Australian Open ca este o jucatoare mult mai buna fata de anii precedenti.

"Simona este un pachet complet: si-a imbunatatit serviciul, si-a gasit echilibrul si are tot timpul loviturile decisive. Anul acesta, Simona este o alta jucatoare. E mult mai buna, imi aduce aminte de Henin. Wow, m-a lasat fara cuvinte! Ce serviciu are acum! S-a temut de Wickmayer pentru ca nu a batut-o niciodata, dar priviti cum a invins-o! Nu i-a dat nicio sansa! Imi place foarte mult noua Simona", a spus Mary Joe Fernandez.

Mary Joe Fernandez are in palmares doua finale de Grand Slam, la Australian Open si Roland Garros. De asemenea, Joe Fernandez mai are doua titluri de Grand Slam la dublu si o medalie de aur olimplica.

Fosta mare jucatoare de tenis Pam Shriver a analizat evolutia Simonei Halep din ultima perioada, declarandu-se uimita.

Intr-o interventie la postul ESPN, Pam Shriver a declarat ca Halep este jucatoarea care a facut cel mai mare salt in ultimii ani.

"Imi place foarte mult cum joaca acum Halep. Prestatiile sale au fost cu adevarat solide. Ce ma uimeste cel mai mult este aceasta imbunatatire a jocului de la an la an, a avut o marja de progresie foarte mare, cum rar se vede in tenis, chiar si la cele mai bune jucatoare din lume", a spus Shriver.

Pam Shriver este considerata una dintre cele mai bune jucatoare de dublu din istorie, avand 21 de titluri de Grand Slam in palmares.

Simona Halep o va intalni pe rusoaica Ekaterina Makarova in sferturile de finala de la Australian Open, intr-un meci pe care Ziare.com il va transmite in direct marti dimineata, de la ora 2:00 (ora Romaniei).

Cele doua sportive s-au mai intalnit o singura data in cariera, iar Halep s-a impus.

Ekaterina Makarova ocupa locul 11 in clasamentul WTA, iar cea mai buna performanta din cariera a fost semifinala de anul trecut de la US Open.

Rusoaica are doua titluri WTA si castiguri de peste 7 milioane de dolari din tenis.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu