duminică, 24 ianuarie 2016

Simona Halep despre cum e viata in Romania

Jurnalistii straini sunt foarte curiosi cum este viata in Romania si au intrebat-o din nou pe Simona Halep dupa meciul cu Bethanie Mattek-Sands, din turul trei de la Australian Open.

"Cum este viata in Romania? Esti un mare star?", aceasta a fost intrebarea la care Simona Halep a fost nevoita sa raspunda din nou.

"Da, cred ca acum sunt un star in Romania, da. Avem o tara mica, asa ca toata lumea ma cunoaste acum. Nu este usor, dar este placut, de asemenea. Ma bucur de asta", a spus Simona Halep.

De asemenea, jurnalistii straini au fost curiosi cum s-a adaptat Halep la frigul din Romania.

"A fost foarte, foarte frig in tara mea, in jur de minus 10 grade Celius. Dar am inceput la Sheznhen unde nu a fost prea cald, cam 15-20 de grade, asa ca a fost bine. Am avut nevoie de cateva zile pentru a ma adapta", a completat Halep.

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala de la Australian Open, dupa ce a invins-o in doua seturi pe americanca Bethanie Mattek-Sands, scor 6-4, 7-5.

In optimile de finala, Simona Halep o va intalni pe Yanina Wickmayer (locul 80 WTA), intr-un meci pe care Ziare.com il va transmite in direct duminica, la o ora ce va fi stabilita ulterior.

Anul trecut, Simona Halep a ajuns pana in sferturile de finala de la Australian Open. Simona Halep si-a schimbat racheta cu care evolua anul trecut, iar acum spune ca se simte mult mai bine.

"Am mai mult control cu noua racheta si mai multa putere cu cea noua. Daca te simti bine si iti place, vrei sa joci cu ea. Acum este cea mai buna racheta pentru mine. Mi-a placut inca din prima clipa", a spus Simona Halep.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu